top of page
< Back

Pistachio Macarons

Prep Time:

30 Minute

Cook Time:

15-18 Minute

Serves:

15 macarons

Level:

Intermediar

About the Recipe

Aceasta reteta de pistachio macarons combina aromele delicate de faina de migdale si fistic macinat fin(pudra) pentru a crea un desert perfect. Cu o coaja crocanta si un interior moale, acesti macarons sunt o incantare pentru orice ocazie. Fie ca gazduiesti o petrecere, fie ca vrei doar sa te bucuri de un dulce rafinat, aceasta reteta cu siguranta te va cuceri. In plus, cu instructiuni pas cu pas, vei crea aceste delicioase deserturi frantuzesti ca un profesionist!

Alfahores cu dulce de leche prezentare

Ingredients

  • 1 cana faina de migdale

  • 1/3 cana pudra de fistic

  • 1 3/4 cani zahar pudra

  • 3 albusuri mari

  • 1/4 cana zahar tos

  • 1 lingurita pasta de vanilie

Preparation

  1. Preincalzeste cuptorul la 150°C si tapeteaza o tava cu hartie de copt.


  2. Cu un robot de bucatarie, amesteca faina de migdale si zaharul pudra pana se omogenizeaza bine.


  3. Intr-un bol mare, bate albusurile pana devin spumoase. Adauga treptat zaharul tos si continua sa bati pana cand obtii varfuri ferme.


  4. Incorporeaza usor amestecul de faina de migdale si pasta de vanilie pana cand aluatul devine neted.


  5. Transfera aluatul intr-un pos de patiserie si formeaza cercuri mici pe tava pregatita.


  6. Lasa macarons sa stea 30 de minute pentru a forma o crusta.


  7. Coace timp de 15-18 minute sau pana cand macarons sunt bine fixate.


  8. Lasa-le sa se raceasca complet inainte de a le umple cu umplutura dorita.

Previous
Next
bottom of page