Pistachio Macarons
Prep Time:
30 Minute
Cook Time:
15-18 Minute
Serves:
15 macarons
Level:
Intermediar
About the Recipe
Aceasta reteta de pistachio macarons combina aromele delicate de faina de migdale si fistic macinat fin(pudra) pentru a crea un desert perfect. Cu o coaja crocanta si un interior moale, acesti macarons sunt o incantare pentru orice ocazie. Fie ca gazduiesti o petrecere, fie ca vrei doar sa te bucuri de un dulce rafinat, aceasta reteta cu siguranta te va cuceri. In plus, cu instructiuni pas cu pas, vei crea aceste delicioase deserturi frantuzesti ca un profesionist!
Ingredients
1 cana faina de migdale
1/3 cana pudra de fistic
1 3/4 cani zahar pudra
3 albusuri mari
1/4 cana zahar tos
1 lingurita pasta de vanilie
Preparation
Preincalzeste cuptorul la 150°C si tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Cu un robot de bucatarie, amesteca faina de migdale si zaharul pudra pana se omogenizeaza bine.
Intr-un bol mare, bate albusurile pana devin spumoase. Adauga treptat zaharul tos si continua sa bati pana cand obtii varfuri ferme.
Incorporeaza usor amestecul de faina de migdale si pasta de vanilie pana cand aluatul devine neted.
Transfera aluatul intr-un pos de patiserie si formeaza cercuri mici pe tava pregatita.
Lasa macarons sa stea 30 de minute pentru a forma o crusta.
Coace timp de 15-18 minute sau pana cand macarons sunt bine fixate.
Lasa-le sa se raceasca complet inainte de a le umple cu umplutura dorita.